Κυκλοφόρησε το Divi 4.0!

14 views Leave a comment

Είναι γνωστό ότι το WordPrerss είναι το πιο δημοφιλές CMS αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Η δημοφιλία του αυτή οφείλεται, μεταξύ άλλων, στην ευκολία που δίνει στον χρήστη ώστε να φτιάξει μια ιστοσελίδα ξοδεύοντας λίγο χρόνο και ακόμη λιγότερα χρήματα, χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωρίζει προγραμματισμό.

Το Divi είναι ένα πρόσθετο του WordPress που του δίνει μια εκπληκτική δυνατότητα: Να δημιουργήσει σε οπτικό περιβάλλον οποιαδήποτε διάταξη έχει φανταστεί για την σελίδα του! Τα πρόσθετα οπυ δίνουν αυτή την δυνατότητα στο WordPress ονομάζονται Visual Builders και το Divi είναι ένα από τα καλύτερα.

Σήμερα λοιπόν μόλις κυκλοφόρισε η έκδοση 4.0 του Divi. Για όσους γνωρίζουν, η έκδοση αυτή ήταν πολυαναμενόμενη και είχε ανακοινωθεί από την ElegantThemes αρκετό καιρό πριν.

Με την νέα του έκδοση το Divi δεν είναι ποια ένας απλός κατασκευαστής σελίδων (Page Builder) αλλά ένας ολοκληρωμένος Theme Builder – ένα fully-featured website templating system που σου δίνει την δυνατότητα να καθορίσεις την εμφάνισει όλων των σελίδων και λειτουργιών του WordPress όπως είναι για παράδειγμα τα blog posts, η επικεφαλίδα (Header), το σώμα (Body) και το υποσέλιδο (Footer) κάθε σελίδας – post και πολλά άλλα!

Αν γνωρίζεις να δουλεύεις καλά το Divi τότε έχεις μόνο ένα εμπόδιο: Την φαντασία σου!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.elegantthemes.com/blog/theme-releases/divi-4

RELATED ITEMS
Author Bio

JustTech

Data Mining, Web Development, System Administrator, Electronics, ποδηλασία, σκι, αναρρίχηση. Όλα αυτά τα βάζεις στο μίξερ και φτιάχνεις τον JustTech. Not!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ερώτηση ασφαλείας: *